Zonnestudio Sunday's Groningen (2024)

Zonnestudio Sunday's Groningen (1)

Zonnestudio Sunday's Groningen (2)

Zonnestudio Sunday's Groningen (3)

Zonnestudio Sunday's Groningen (4)

Locatie

Westerkade 13, 9718 AR Groningen
4.2/5 20 reviews
Zondag 09:00 - 20:00
Maandag 09:00 - 21:30
Dinsdag 09:00 - 21:30
Woensdag 09:00 - 21:30
Donderdag 09:00 - 21:30
Vrijdag 09:00 - 21:30
Zaterdag 09:00 - 20:00

Actualiteiten

Zonnestudio Groningen

Het zonnige nieuws over onze studio!

Zonnestudio Sunday's Groningen (5)

De nieuwste en krachtigste zonnebank

Nieuw bijSunday's Groningen: de Sunbay P9S. Het nieuwste model zonnebank die er is! Met een uniek ontwerp en een verbeterde uv-technologie zet de P9S een nieuwe norm. Het resultaat? Het ideale comfort en een betere bruining. Speciaal ontworpen voor de fervente zonliefhebber.

Lees hier meer over de Sunbay P9S.

Zonnestudio Sunday's Groningen (6)

De Sunbay Lightvision by Ergoline

We hebben de nieuwste Ergoline zonnebank: de Sunbay Lightvision. De krachtigste en modernste zonnebank die er is. Deze Ergoline zonnebank zit vol met nieuwe features en is in te stellen naar jouw persoonlijke voorkeur.

Kom snel langs en ervaar de Sunbay Lightvision zelf!

Bij Sunday’s

In deze studio

Zonnestudio Sunday's Groningen (7)

Sunbay P9S

Zonnestudio Sunday's Groningen (8)

Sunbay Lightvision by Ergoline

Zonnestudio Sunday's Groningen (9)

Cube+

Zonnestudio Sunday's Groningen (10)

iForce+

Zonnestudio Sunday's Groningen (11)

iBed

Zonnestudio Sunday's Groningen (12)

Australian Gold

Sunbay P9S

Zonnestudio Sunday's Groningen (13)

De nieuwste en krachtigste zonnebank

Nieuw: deSunbay P9S. Het nieuwste model zonnebank die er is! Met een uniek ontwerp en een verbeterde uv-technologie zet de P9S een nieuwe norm. Het resultaat? Het ideale comfort en een betere bruining. Speciaal ontworpen voor de fervente zonliefhebber.

SunSphere

De Sunbay PS9 maakte gebruik van het innovatieve SunSpehere systeem. Met behulp van unieke asferische glazen lenzen wordt de ideale golflengte van de infrarood led's behaald. Dit zorgt voor een betere bruining in het gezicht, hals en schouders, dankzij een gelijkmatige verdeling van het licht. Bovendien vermindert deze techniek ongewenste warmte van de infraroodstraling tijdens het zonnen.

UVA en Beauty leds

Blauwe UVA-leds garanderen een uitstekende directe pigmentatie voor een onmiddellijk zichtbare tan. Rode beauty-leds zorgen voor huidverzorging tijdens het zonnen. De perfecte spectrale combinatie voor een onvergelijkbare tanning-ervaring.

Sunshine meets design

De Sunbay P9S is ontworpen in samenwerking met de studio F.A. Porsche. Bekend van de tijdloze Porsche 911 sportauto. Dit heeft geleidt tot een nieuwe standaard in het design van zonnebanken.

Collasense

De speciale roze filtertechnologie Collasense® is ultrazacht voor de cellen en stimuleert de aanmaak van collageen. Dit zorgt voor een elastischere huid, waardoor je een gezonde en frisse uitstraling krijgt! Met onze nieuwe collageenlampen krijgt je huid een betere doorbloeding en daardoor een betere bruining. Wie wil dat nou niet?

Blue D-lite

Ook de Sunbay P9s bevat de Sunday's blue D-lite lampen. Deze lampen bootsen het blauwe spectrum van zonlicht na, dat verantwoordelijk is voor de natuurlijke aanmaak van vitamine D. Vooral in de lange wintermaanden heeft ons lichaam vaak een gevaarlijk tekort aan vitamine D. Blue D-lite biedt hier een oplossing voor!

Spotify

Met het Surround Sound systeem en Bluetooth aansluiting luister je in no time naar jouw favoriete Spotify playlist op je mobiel.

Kom langs en ervaar de nieuwe Sunbay P9S zelf!

Sunbay Lightvision by Ergoline

Zonnestudio Sunday's Groningen (14)

Nieuw! De Sunbay Lightvision by Ergoline

Sunday's heeft nu de nieuwste Ergoline zonnebank: de Sunbay Lightvision. De krachtigste en modernste zonnebank die er is! Deze Ergoline zonnebank zit vol met nieuwe features en is in te stellen naar jouw persoonlijke voorkeur.

Personal Sunstyle

De Sunbay Lightvision geeft je de mogelijkheid om zelf te kiezen voor welk bruiningsresultaat je gaat. Dit kan door de intensiteit van de lampen en gezichtsbruiners in te stellen met behulp van het touchscreen. Je kunt kiezen uit: intensive (100% vermogen), medium (85% vermogen) of sensitive (65% vermogen).

Collasense® Skin care

De Sunbay Lightvision maakt gebruik van de unieke Collasense® techniek. Deze speciale collageenlampen zorgen ervoor dat het licht nog subtieler uiteenvalt in de huid, waardoor het ultrazacht is voor de cellen en de collageen aanmaak stimuleert. Dit zorgt voor een elastischere huid, waardoor je een gezonde en frisse uitstraling krijgt! Je huid krijgt een betere doorbloeding en daardoor een stralende tint. Wie wil dat nou niet?

Hybrid LED shoulder tan

De unieke schouderbruiners zorgen voor een intensieve bruining van de schouders. Daarnaast wordt de zuurstofproductie in de huid gestimuleerd, wat zorgt voor extra huidverzorging.

Voice assistant

De Voice Guide helpt je tijdens het zonnen om de bedieningsfuncties uit te leggen. Zo kun je zelf lekker blijven relaxen! Toch liever geen Voice Guide? Met één druk op de knop schakel je deze uit via het touchscreen.

Cinematic sound & Bluetooth

De Sunbay Lightvision beschikt over een top-notch geluidssysteem. Naast een aantal radiozenders kun je ook jouw eigen muziek afspelen via Bluetooth.

Blue D-lite

De Sunbay Lightvision bevat blue D-lite lampen. Deze lampen bootsen het blauwe spectrum van zonlicht na, dat verantwoordelijk is voor de natuurlijke aanmaak van vitamine D. Vooral in de lange wintermaanden heeft ons lichaam vaak een gevaarlijk tekort aan vitamine D. Blue D-lite biedt hier een oplossing voor!

Surround cooling

De nieuwe Surround Cooling zorgt voor een gelijkmatige verfrissende luchtstroom, die doet denken aan een verkoelend zeebriesje. Zo geniet je ontspannen van jouw zonbezoek!

Kom snel langs en ervaar de Sunbay Lightvision zelf.

Cube+

Zonnestudio Sunday's Groningen (15)

De sterkste zonnebank in town

Sunday's heeft nu het nieuwste model zonnebank: deCube+. De sterkste zonnebank in town! Deze zonnebank geeft een 20% beter bruiningsresultaat en is supercomfortabel. Bovendien zit de Cube+ vol met allerlei nieuwe features die zorgen voor de ultieme zonbeleving.

Persistant tanning

Excuse me?! Vrij vertaald: een beter bruiningsresultaat. De Cube+ gebruikt UVA-leds. Deze zorgen ervoor dat de bruining eerder op gang komt. Resultaat: een diepere bruining die langer zichtbaar blijft!

Collasense®

Rode LED's en rode lampen stimuleren de collageenproductie in de huid. Dit zorgt voor een elastischere huid, waardoor je een gezonde en jeugdige uitstraling krijgt! Wie wil dat nou niet?

Spotify

Met het Surround Sound systeem en Bluetooth aansluiting luister je in no time naar jouw favoriete Spotify playlist op je mobiel.

Schouderbruiners plus

De schouderbruiners zijn verbeterd en voorzien van speciaal gevormde nekreflectoren, voor een beter bereik en resultaat. Schouders eronder! ;)

Climate Control

Standje warme zomerdag op Ibiza, of toch een graadje luchtiger? De Climate Control kun je instellen op jouw persoonlijke voorkeur!

Blue D-lite

De Cube+ bevat blue D-lite lampen. Deze lampen bootsen het blauwe spectrum van zonlicht na, dat verantwoordelijk is voor de natuurlijke aanmaak van vitamine D. Vooral in de lange wintermaanden heeft ons lichaam vaak een gevaarlijk tekort aan vitamine D. Blue D-lite biedt hier een oplossing voor!

iForce+

Zonnestudio Sunday's Groningen (16)

Onze topklasse zonnebank

De iForce+ is een topklasse zonnebank, geschikt voor zowel beginnende als ervaren zonners.

Bruiningstechniek

De iForce+ beschikt over een geavanceerde bruiningstechniek die ervoor zorgt dat het bruiningsproces sneller op gang komt. Hierdoor is het resultaat al snel na jouw zonbezoek zichtbaar.

ContourPlus

Deze luxe zonnebank heeft een ergonomisch ligcomfort, wat ervoor zorgt dat je optimaal kan ontspannen tijdens jouw zonbezoek.

SoundAround

Naast een aantal audiokanalen kun je bij de iForce+ ook jouw eigen muziek afspelen vanaf jouw mobiel. Chill mode: on!

Breeze en Aroma

Behoefte aan een verkoelende waternevel? Deze kun je handmatig aanzetten of instellen met een interval. Lekker verfrissend! Daarnaast zijn er een aantal aroma's beschikbaar, zodat je zelf een gewenste geur kan uitkiezen.

Airconditioning

De CliMax airconditioning zorgt voor een verkoelende bries over de hele zonnebank. Deze is gemakkelijk aan te passen aan jouw gewenste temperatuur. Cool!

Blue D-lite

Ook de iForce+ bevat unieke blue D-lite® lampen. Deze lampen bootsten het natuurlijk zonlicht na en zorgen hiermee voor vitamine D aanmaak, de onmisbare zonnevitamine!

iBed

Zonnestudio Sunday's Groningen (17)

De iconische iBed

De iBed is één van onze iconische Sunday's zonnebanken. Deze zonnebank is beschikbaar in verschillende sterktes en is daarom ideaal voor zowel lichte als donkere huidtypen!

Langdurige bruining

De uitgebalanceerde bruiningstechniek van de iBed zorgt voor een direct resultaat met een langdurige bruining.

iSwing

Deze luxe zonnebank is ook beschikbaar met de unieke Swing-functie. De iSwing beschikt over roterende gezichtbruiners welke zorgen voor een egale bruining in het gezicht die dieper doordringt in de huid.

Aroma en Breeze

Om jouw zonbezoek zo aangenaam mogelijk te maken, kun je kiezen voor een lekkere geur onder de zonnebank. Daarnaast beschikt de iBed over Breeze opties: een verkoelende nevel in het gezicht. Deze kun je handmatig activeren of instellen met een interval.

Airconditioning

Zomer, of toch lente? Met de airconditioning van de iBed kies je jouw gewenste temperatuur voor onder deze zonnebank.

MP3 muziek

Je kunt onder de iBed naar een aantal radiozenders luisteren. Toch liever je eigen muziek? Dat kan! Pak je telefoon en Plug & Play.

Blue D-lite

Alle zonnebanken van Sunday's beschikken over unieke vitamine D lampen. Deze lampen bevatten de blue d-lite techniek® en bootsen zo het natuurlijke zonlicht na. Dit zorgt ervoor dat jouw lichaam op natuurlijke wijze vitamine D aanmaakt. En dat is heel belangrijk voor je gezondheid! Zeker in de wintermaanden kampen veel Nederlanders, zonder het te weten, met een vitamine D tekort. Een paar zonbezoeken zijn vaak al genoeg om jouw vitamine D niveau weer op peil te brengen.

Australian Gold

Australian Gold zonnecosmetica

Zonnecosmetica helpt om mooier, sneller en langer bruin te zijn. Wist je dat het wel 40% verschil kan maken? Bovendien is het ook nog eens gezond voor je huid! Wil je weten hoe dat zit? Bekijk onze pagina over zonnecosmetica.

Bij Sunday’s vind je uitsluitend de zonnecosmetica van Australian Gold. Deze producten staan voor een hoge kwaliteit en zorgen voor een optimale verzorging en bruining van je huid. Onze zonneconsulentes krijgen regelmatig bijscholing over de nieuwste Australian Gold zonnecosmetica en kunnen jou dus goed adviseren!

Zonnestudio Sunday's Groningen (18)

Sunbay P9S

Zonnestudio Sunday's Groningen (19)

Sunbay Lightvision by Ergoline

Zonnestudio Sunday's Groningen (21)

iForce+

Zonnestudio Sunday's Groningen (22)

iBed

Zonnestudio Sunday's Groningen (23)

Australian Gold

Onze zonkracht

Waarom zonnen bij Sunday's

Met ruim 50 zonnestudio’s is Sunday’s de grootste zonnestudioketen van Nederland. En we hebben een formule waar we trots op zijn! Al 25 jaar staat voor ons maar één ding centraal: jou in het zonnetje zetten.

Professionele begeleiding

Tijdens je eerste zonbezoek aan zonnestudio Sunday’s krijg je een gratis persoonlijk zonadvies, gebaseerd op jouw huidtype.

Lees verder

Innovatieve zonnebanken

Sunday's heeft het nieuwste model zonnebank: de Cube+. Deze zonnebank geeft een 20% beter bruiningsresultaat!

Lees verder

Vitamine D door onze blue D-lite lampen

Sunday’s is de enige zonnestudioketen in Nederland die al haar zonnebanken heeft uitgerust met unieke blue D-lite lampen.

Lees verder

3 gratis verzorgings producten

Bij ieder zonbezoek krijg jij 3 gratis producten die bijdragen aan een stralende huid. Zo krijgt jouw huid een mooie en egale tint!

Lees verder

Controle op onze lampen

Iedere dag zijn wij op pad om de zonnebanklampen te controleren en waar nodig te vervangen.

Lees verder

Zonnestudio's in heel Nederland

Waar je ook bent in Nederland, er is vrijwel altijd een Sunday's zonnestudio in de buurt! Wanneer kom jij langs?

Lees verder

Acties

Zonnige acties

Wil jij voordelig onder de zonnebank? Bekijk eens onze zonnige acties!

€5,- introductie korting Lees verder

Over

Zonnestudio Groningen

Verantwoord zonnen bij zonnestudio Sunday's.

Zonnebank prijzen

De prijs van een zonbezoek hangt af van het type zonnebank en de duur van je bezoek. In onderstaand overzicht vind je alle prijzen van onze zonnebanken.

Nog voordeliger zonnen? Dat kan met een jongerenpas. De eerste keer zon je zelfséénmalig met 5,- korting!

Verantwoord zonnen

Verantwoord zonnen staat bij zonnestudio Sunday's Groningen voorop. Of je nu behoefte hebt aan een mooi kleurtje, een vitamine D boost of gewoon even lekker ontspannen, we doen er alles aan om jou in het zonnetje te zetten!

We vertellen je graag meer over de zonkracht van Sunday's.

Gekwalificeerde zonneconsulentes

Tijdens jouw eerste zonbezoek krijg je van ons een gratis professionele huidanalyse. Onze opgeleide zonneconsulenten stellen op basis hiervan een persoonlijk zonadvies op. What's in it for you? Dit zonadvies helpt je bij het verantwoord opbouwen van een mooi en gezond kleurtje.

3 gratis verzorgingsproducten

Bij verantwoord zonnen hoort ook een goede huidverzorging. Daarom liggen er bij elk zonbezoek 3 gratis huidverzorgingsproducten voor je klaar. Hiermee ben je altijd goed voorbereid op jouw zonbezoek; je hebt dus niets nodig om te gaan zonnen bij Sunday's!

Vitamine D zonnebanken

Alle zonnebanken van Sunday’s zijn uitgerust met vitamine D lampen. Deze exclusieve blue D-lite lampen stimuleren het natuurlijke aanmaakproces van vitamine D in de huid. Zo ben je niet alleen met je uiterlijk, maar ook met je gezondheid bezig!

Eerste zonbezoek

Ben je benieuwd wat je kan verwachten van jouw eerste zonbezoek? Lees dan onze zonblog!

Bekijk onze studio van binnen

Reviews

Beoordeel onze vestiging

Hoe is jouw Sunday's zonbezoek bevallen? Laat het ons weten!

Dana

Ik ben net voor het eerst geweest. Echt een aanrader! Na allerlei horrorverhalen over andere/goedkopere salons was ik blij verrast met de dienstkwaliteit bij Sunday's! High comfort, erg vriendelijke medewerkers en het belangrijkste: hygiënisch!

SR

Zeer luxe zonnebanken in 3 verschillende sterktes. Altijd schoon en gratis aftersun + scrub doekje. Wellicht wat duurder dan anderen, maar je krijgt waar voor je geld! Voor mij geen andere meer.

Fenna

Je betaald misschien iets meer dan bij de gemiddelde zonnestudio maar daarvoor krijg je ook wat. Fijne zonnebanken en produkten plus super vriendelijk personeel.

Betty

Bezoek de Groningse studio al meer als 15 jaar!

Arno

Geweldige studio, direct resultaat en vriendelijk personeel! Een aanrader voor iedereen die waar voor zijn geld wilt!

Kimberly

Echt super! Ga er graag heen en ben altijd tevreden, kom er altijd met een heerlijk bruin kleurtje vandaan, en erg vriendelijk mensen!

Chantal

Super studio, altijd een schone bank! En natuurlijk super leuk en vriendelijk personeel! Ga er met plezier heen.

Yvonne

Hele fijne zonnestudio, vriendelijk personeel en fijne zonnebanken! Zeker een aanrader.

Caroline

Goeie banken, je wordt snel bruin!! Leuk en aardig personeel! Erg behulpzaam altijd en ze geven goed advies! Ik kom er graag!

Melanie Hinders

Ik breng regelmatig een bezoekje aan Sunday’s. De banken zijn heerlijk, je ziet meteen resultaat. Heerlijk om even te ontspannen en na gebruik van de (gratis) verzorgingsproducten, voel je je als herboren! En vergeet de zonnebankcrème niet. Deze zorgen voor een optimaal effect!!

Loes

Het is er altijd netjes en schoon. Personeel is vriendelijk en professioneel, geven goed advies.

Samantha Feikens

Een super studio, personeel is heel vriendelijk, heerlijke banken en het is er altijd schoon! In 1 woord geweldig!

Sanne

Vind het een fijne zonnestudio omdat het erg schoon is en je uitstekend geholpen wordt door de medewerkers. Kom er elke keer weer met plezier

Thom

Top studio! Altijd vriendelijk en zeer welkom gevoel. Super schoon en altijd adviserend. En meedenkend ipv zakje de huidige aanbieding adviserend in klant voordeel! Top!!! Keuzes qua vocht ook top! Tsja….fan!!!! LOL Fijn om welkom te zijn

Claudia

Ik kende Sundays al van waar ik vroeger woonde. Deze Sundays is wel echt top!

Marije

Slechte studio. Nul advies over de te kiezen bank. Blijkbaar moet je ook zelf bedenken hoe die werkt en "verantwoord zonnen " is echt een lachertje. Enige voordeel was de hygiëne, daar was niks mis mee. De meiden die er werken hebben geen idee hoe klanten te adviseren, uitleg te geven en veiligheid doen ze niet aan. Een ervaren zonner komt er wel uit, maar absoluut geen aanrader voor iemand die een keer een zonnebank wil proberen. Met afstand de slechtste studio waar ik ooit ben geweest.

Marije

Slechte studio. Nul advies over de te kiezen bank. Blijkbaar moet je ook zelf bedenken hoe die werkt en "verantwoord zonnen " is echt een lachertje. Enige voordeel was de hygiëne, daar was niks mis mee. De meiden die er werken hebben geen idee hoe klanten te adviseren, uitleg te geven en veiligheid doen ze niet aan. Een ervaren zonner komt er wel uit, maar absoluut geen aanrader voor iemand die een keer een zonnebank wil proberen. Met afstand de slechtste studio waar ik ooit ben geweest.

manon

super studio. eerste keer advies gekregen van een iets oudere dame, echt super kon merken dat ze wist waar ze over praatte en kon goed advies geven. bij sommige jongere meiden weet ik niet goed of ze weten wanneer ik zou kunnen wisselen van bank en bij haar weet ik dat wel. echt een parade paard hoor voor de studio ik ga trouw elke week

Nick

Ik kom hier al jaren met veel plezier bij Sunday’s in Groningen. Maar vandaag sprong de bank tijdens het insmeren opeens aan. Ik heb mijzelf aangekleed en een medewerkster aangesproken. Vanwege de drukte konden ze de bank niet opnieuw aan doen maar deze medewerkster beloofde mij dat ik de volgende keer korting zal krijgen. Door het aankleden en verder insmeren lag ik uiteindelijk met al 7 min op de klok onder de bank. Uiteindelijk bij vertrek met een andere medewerkster gepraat maar die wilde mij geen korting geven.Ik kom hier al jaren en raad iedereen Sunday’s aan. Maar deze ervaring laat mij hierover toch anders denken

Nick

Ik kom hier al jaren met veel plezier bij Sunday’s in Groningen. Maar vandaag sprong de bank tijdens het insmeren opeens aan. Ik heb mijzelf aangekleed en een medewerkster aangesproken. Vanwege de drukte konden ze de bank niet opnieuw aan doen maar deze medewerkster beloofde mij dat ik de volgende keer korting zal krijgen. Door het aankleden en verder insmeren lag ik uiteindelijk met al 7 min op de klok onder de bank. Uiteindelijk bij vertrek met een andere medewerkster gepraat maar die wilde mij geen korting geven.Ik kom hier al jaren en raad iedereen Sunday’s aan. Maar deze ervaring laat mij hierover toch anders denken

Schrijf zelf een review

Adres

Zonnestudio Groningen

Westerkade 13
9718 AR Groningen

050-3183550

Zonnestudio Sunday's Groningen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated:

Views: 5295

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.